3.2 без Q2 не е ли малко рисковано, особено втора ръка?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение3.2 без Q2 не е ли малко рисковано, особено втора ръка?
Comment
-
Колеги , търся си 156 SW и попаднах на тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=1sq50x
Какви са разликите при окачването и спирачките в TI ? И по-важното не знам къде да я откарам за преглед ако ми хареса на огледа! Мисля сутринта да паля моята и към Монтана.Като цяло всякакви съвети и информация ще ми е от полза. За малко да забравя - с ДПФ и пеперудките ли е модела ? Благодаря за съдействиетоКонсумацията на алкохол е изкуство !
Comment
-
Първоначално публикувано от Vladiglobe Покажи съобщениеКолеги , търся си 156 SW и попаднах на тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=1sq50x
Какви са разликите при окачването и спирачките в TI ? И по-важното не знам къде да я откарам за преглед ако ми хареса на огледа! Мисля сутринта да паля моята и към Монтана.Като цяло всякакви съвети и информация ще ми е от полза. За малко да забравя - с ДПФ и пеперудките ли е модела ? Благодаря за съдействиетоFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеОкачването е същото като на стандартната, може да има някаква разлика в аморт. и пружини, спирачките са същите като на всяка 156ФЛ, модела е без пеперудки и ДПФ
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЗа спирачките може да са от онези оригиналните Алфа Ромео червени. Пак си зависи от поръчката на изпълнениетоFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЦецо значи аз ако не зная нещо не го пиша, не подхвърлям небивалици под други постове
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЗа спирачките може да са от онези оригиналните Алфа Ромео червени. Пак си зависи от поръчката на изпълнениетоAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеАко е SW Q4 тогава е с големите апарати.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеИ GTA е с големите апарати седан и комби, всички останали са със стандартните апарати, както и да си я поръчашAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Няма смисъл от спорове , колеги ! Вече си имам 156 SW TIСпирачките са стандартни а окачването е друго 100% , колата е доста ниска и стегната сравнено със старата 156 TS 2003 ( стандартното на 16джанти)
Доста съм очарован и изненадан приятно - коренно различно поведение и усещане за тежък автомобил 1510 кг по талон. Поздрави и ще я снимам за форумаКонсумацията на алкохол е изкуство !
Comment
-
Първоначално публикувано от Vladiglobe Покажи съобщениеНяма смисъл от спорове , колеги ! Вече си имам 156 SW TIСпирачките са стандартни а окачването е друго 100% , колата е доста ниска и стегната сравнено със старата 156 TS 2003 ( стандартното на 16джанти)
Доста съм очарован и изненадан приятно - коренно различно поведение и усещане за тежък автомобил 1510 кг по талон. Поздрави и ще я снимам за форумаAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Тази много бързо и се нарадваха, а даже са успели да я осквернят с ГАЗИ въпреки този факт - не е кола за всеки...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=1x7w1nЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment